Blokzout en zouttabletten bestelt u natuurlijk op Blokzout.be

Blokzout is zout dat onder hoge druk geperst is tot een massief blok zout. Deze zoutblokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten. De meest gangbare afmetingen zijn 2½ kg (Broxo Block) en 4 kg. Deze blokken zout zijn speciaal gefabriceerd voor waterontharders die werken op deze producten. Het voordeel is dat het makkelijk is om de waterontharder te vullen en dat ze lang meegaan.

Lees hieronder verder of ga direct naar blokzout bestellen >>

Het blokzout kunt u bestellen in diverse hoeveelheden. De prijzen genoemd op www.blokzout.be zijn exclusief BTW en inclusief transportkosten. De inhoud van de verpakking bestaat uit 2 x 4 kg of 4 x 2½ kg blokken.

zoutblokken 4 kg

Waarom duur aanschaffen als ze met een gunstige prijs verkrijgbaar zijn bij Nederlandse Zouthandel? Op de site www.blokzout.be kunt u kiezen uit diverse maten en hoeveelheden. De levering is op rekening (u betaalt dus achteraf) en het blok zout krijgt u met 3 werkdagen geleverd op uw adres. U hoeft voor de aflevering van uw bestelling Blokzout niet thuis te blijven. Wij zetten de bestelling voor u naast de voordeur of, wanneer u dat aangeeft, op een andere plek.

Waterontharders die gebruik maken van zoutblokken zijn steeds populairder, voornamelijk omdat Blokzout gemakkelijk is te hanteren bij het bijvullen van de waterontharder. Er zijn verschillende duurdere merken verkrijgbaar, maar waarom dure merken kopen als er ook een goed en voordeliger alternatief op de markt is?

Hoe meer blokken u tegelijkertijd koopt, hoe goedkoper ze zijn. Al onze producten zijn van zeer goede kwaliteit. In Nederland spreekt men in de volksmond over “zoutblokken” en in België noemt men het meestal “Blokzout”. De benaming Zoutblokken of Blokzout is dus eigenlijk het zelfde.

Betrouwbaar adres. Nederlandse Zouthandel heeft meer dan 200 jaar ervaring in zout. We leveren zowel aan particulieren als bedrijven en zijn pas tevreden als u dat bent! Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. En als er iets is of als u nog vragen heeft, dan vernemen we dat natuurlijk graag van u.

Blokzout.be is een onderdeel van Nederlandse Zouthandel, 200 jaar ervaring in zout

Winkelwagen
Scroll naar boven